top of page

Healing
135 euro/sessie van 1.5u

180 euro/sessie van 2u

* Vanaf een sessie van 2u kan healing gecombineerd worden met Body Release Trauma Excersises. Via enkele eenvoudige oefeningen activeren we de psoas spier. Hierdoor gaat het lichaam shaken, en op die manier opgeslagen stress en trauma loslaten. Na deze sessie ga ik verder met healing. Doordat we al veel hebben losgelaten via het shaken, kan de helende energie nog dieper doordringen. Dit zorgt voor een zeer diep effect. 

 

Een healing activeert en ondersteunt het zelfgenezend mechanisme in ons lichaam. Onverwerkte emoties en ervaringen komen in je bewustzijn. De helende energie zal je helpen en ondersteunen tijdens dit bewustzijnsproces. Healing werkt steeds zeer bevrijdend en je voelt meteen de warmte van de liefdevolle energie die door je hele lichaam wordt ontvangen. De liefde in deze energie maakt dat je je meer en meer ontspant en tot diepe rust komt.

Een healing werkt zowel lichamelijk als geestelijk ontgiftigend en bevrijdend. Het neemt pijn weg en steunt op een natuurlijke wijze het proces van genezing. Healing kan ook worden toegepast bij trauma, chronische ziekten maar evengoed bij griep, onstekingen, vermoeidheid, stress, slapeloosheid, enz. Healing is een heel mooi tool in de groei naar bewustwording, innerlijke ontspanning en verbinding met jezelf en van daaruit met al je relaties om je heen.

 

Bij het regelmatig ontvangen van healing worden emotionele pijnen genezen en onverwerkte ervaringen naar ons bewustzijn gebracht. Hierdoor kunnen we onverwerkte emoties loslaten en ons weer helemaal in balans brengen.

Ik ben ingewijd tot Reiki Master volgens het Usui systeem.

Tevens als White Time Healer en Healing Scan Technique.

bottom of page