top of page
 
"Enkele weken terug heb ik een sessie ondergaan bij Oshun, een echte aanrader.
Danielle stelt je meteen op je gemak, na een korte introductie en uitleg is het echt genieten. Je krijgt instant een vertrouwd gevoel, een connectie die niet enkel tijdens maar ook na de sessie blijft nazinderen. De massage heeft zo'n deugd gedaan, dat deze zowel fysiek maar ook mentaal tot rust brengt en verdrongen emoties losmaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen en hoop zelf snel terug te kunnen want het is zalig genieten."
JD - Vosselaar
***
"Bij aankomst was ik wel licht zenuwachtig omdat ik nog niet goed wist waar me aan te verwachten. Maar Danielle is een respectvolle, mooie en warme vrouw, die me onmiddellijk op mijn gemak stelde. In een huiselijke en sfeervolle omgeving is het volop genieten van haar gouden handen en lichaam. Ze gaf me het gevoel niet zomaar een klant te zijn en eens in de massage kon ik niet anders dan me helemaal aan haar over te geven. Heerlijk van begin tot het einde en zelfs erna nog nagenoten! Zeker voor herhaling vatbaar! "
Anoniem - Antwerpen
***
"Het was eerder deze maand een heel fijne tantra ervaring met een erg tactvolle en inlevende therapeute! Ook al was het de eerste kennismaking, het voelde meteen vertrouwd aan! Ik kijk dus reeds uit naar een volgende keer."
E. - Turnhout
***

Danielle heeft me heel erg geholpen bij mijn eigen gevoel te komen. Waar ik voorheen heel erg kon blijven hangen in mijn eigen gedachten en overtuigingen, voel ik me nu vrij en in contact met mezelf. Ik heb bij Danielle een afspraak gemaakt voor een Tantra massage, dat is iets dat ik van te voren toch wel een beetje spannend vond. Toen het eenmaal zover was, heeft zij me rustig in het proces meegenomen, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Ik ben nog nooit in zo'n diepe staat van ontspanning geweest. Ik heb erg genoten van de fijne, rustgevende massage. Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en me heel erg geholpen weer te gaan voelen. Voelen wat ik fijn vind, voelen wat ik belangrijk vind en voelen wat er eigenlijk niet toe doet. Hierdoor kan ik nu veel meer volgens mijn intuïtie en gevoel leven in plaats van mijn gedachten over hoe iets zou moeten zijn. En ik ben haar daar ook enorm dankbaar voor!

Anoniem, Nederland

***

"Op latere leeftijd therapeutische tantra mogen ontdekken. Dit was voor mij een echte openbaring en een enorme verrijking. Als hypersensitief persoon is deze ervaring des te intenser. Deze tantra staat mijlenver van de zogezegde tantra, aangeboden in de erotische massagesalons. Tantra is een alomvattende ervaring, ingesteldheid, levenswijze. Het is in eerste instantie het eigen lichaam ontdekken; de kracht van de liefdevolle aanraking, de connectie van de ziel, de sensatie van stromen van de seksuele energie doorheen het ganse lichaam. Het leren omgaan met, en het beheersen van deze sacrale energie. Het is jezelf liefhebben, maar evenzeer de ander, onvoorwaardelijk en zonder verwachtingen. Het is ook vertragen, momenten nemen voor jezelf, momenten inlassen van bezinning, mediatie. Eveneens ballast over boord smijten. Je gaat uiteindelijk veel bewuster leven. Het is liefhebben in de breedste zin van het woord.

Mijn ervaringen bij Danielle:

Na elders stappen te hebben gezet en diverse aanpakken van Tantra te hebben ervaren, uiteindelijk  bij Danielle terechtgekomen. Bij de eerste sessie werd afgestemd naar behoeftes en verwachtingen. Ook de grenzen werden afgebakend. Bij aanvang moet natuurlijk de schroom wat overwonnen worden, maar bij Danielle gebeurt dit ongedwongen, spontaan. Men voelt zich meteen op zijn gemak, temeer daar Danielle zelf de massage ook naakt geeft, schept dit een band van gelijkheid.

De sessie zelf start met een ontmoetingsritueel. Via oogcontact en afbakening van een veilige zone voel je meteen dat er tussen beiden een connectie tot stand komt. Je voelt als het ware reeds de uitwisseling van energie. Eenmaal de massage van start gaat is het puur genieten. Je voelt dat Danielle het vanuit haar hart doet! De aanrakingen zijn zacht en liefdevol. Bij momenten oogcontact, wat de connectie dieper, intenser, intiemer maakt. De energie gaat ongelooflijk stromen. Je laat alles los,  je bent er,  je lichaam is er,  en je mag dit tonen en laten blijken. Danielle kan dit gevoel weten aan te houden en laat je naar het einde toe  geleidelijk aan terug landen. Je lichaam, de energie zindert nog na. Bij mij werkt de sessie langere tijd door; het goed  gevoel, het stromen van de sacrale energie.

Wat de sessies bij Danielle voor mij zo uniek maken, zijn de zachte en liefdevolle aanpak, de intimiteit en de connectie welke er tot stand komt . Ik voel het een beetje als thuiskomen, elkaar verstaan. In een ongedwongen sfeer en op eigen ritme."

Anoniem, Gent

bottom of page