Body De-armouring

135 euro/sessie van 1,5 uur 

190 euro/sessie van 2 uur

De-armouring is letterlijk vertaald ont-harnassen. De-armouring is een manier om blokkades, vastzittende energie, emoties en spanningen in het lichaam los te laten.

Body armour werd voor de eerste keer beschreven door Wilhelm Reich in de jaren 1930. De beoefening ervan is zo oud als de Sjamanistische tradities en heeft vele verschillende vormen.

Mijn manier van werken brengt een liefdevolle, zachte aandacht naar het gebied van spanning, gevoelloosheid of disconnectie. In plaats van met geweld door de blokkade heen te werken, gebruik ik een zachte aanraking. Ik nodig het lichaam uit om zich te openen, steeds met respect voor de grenzen die het lichaam van de ontvanger aangeeft.

We verwelkomen alle delen van jou die ooit afgewezen werden, zodat ze expressie vinden en in een liefdevolle manier weer geïntegreerd worden.

De-armouring opent de energiestroom en de connectie tussen hoofd en lichaam. Hierdoor kunnen blokkades en vastzittend trauma in het weefsel van het lichaam vrijkomen. Vaak wordt pijn in het lichaam verlicht of zelfs verwijderd door de-armouring. Het kan ook de Kundalini energie activeren, maar dit is geen doel van deze behandeling.

Deze manier van de-armouring combineert verschillende technieken. Ik gebruik zachte massage-achtige aanraking om het lichaam te openen, totdat een gebied zich aandient waar spanning mag bevrijd worden. Ik gebruik een combinatie van technieken uit triggerpoint therapy, accupressuur, Chi Nei Tsang energy meridian work, healing, breath, sound, physiotherapy and muscle stretching.

foto2.jpg