Tantra is, een oude Indiase levensfilosofie.
Ze vraagt een levenshouding om vanuit liefde, acceptatie en overgave in het leven te staan. Om vrij te zijn van angsten, het leven te verwelkomen met al zijn aspecten.

In tantra hebben we het Shiva-principe of het mannelijke, de constante, onveranderlijke container.
En Shakti, het vrouwelijke principe, de dansende, wervelende, steeds veranderende factor.  Het leven kan niet bestaan zonder één van deze twee. Zonder Shiva is er chaos, zonder Shakti stagnatie.

Tantra vraagt je om steeds naar binnen te keren. Zelfreflectie, zelfonderzoek. 
Om elke verandering in het leven te omarmen, om flexibel te zijn, en toch je eigen weg te blijven volgen. Je eigen gevoel, intuïtie.
Verbonden te zijn met je innerlijke bron. 

Tantra is een levenswijze op zuiverheid en alles omvattende liefde. Het accepteren van alles zoals het is. Zonder oordeel. Hierdoor kan de levensenergie vrij stromen.

Tantra maakt geen onderscheid tussen levensenergie en seksuele energie. We zijn allemaal geboren uit seksuele energie. Seksuele energie is onze oorsprong, en drukt zich uit in alle facetten van het leven.

Tantra nodigt ons uit om onze krampachtigheid waarmee we onze seksuele en levensenergie onder controle houden, los te laten. Om te onderzoeken, te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omhelzen.

Tantra helpt je om je aandacht naar binnen te richten.  Om het Goddelijke in jezelf te vinden. Om je te bevrijden van de misvatting dat de sleutel tot vervulling bij anderen ligt. 
Tantra leert je dat alles wat je zoekt in jezelf te vinden is. 
shoot_edited.jpg