top of page

Het mystieke pad

(in combinatie met een massage sessie van min. 2,5u)

Smaragd: 30€/30min.

Robijn: 50€/30min.

Het mystieke pad is enkel toegankelijk voor ingewijden. M.a.w. cliënten die reeds meermaals tantra massages bij mij hebben ontvangen, én enkel met wederzijds consent. 

Wanneer jij voelt dat de volgende stap in je helingsproces gezet kan worden, en ik daar toestemming voor krijg, kunnen we samen Het Mystieke Pad bewandelen.

 

Bij de voorgaande sessies ontving jij aanraking. Hier heb je gevoeld hoe je seksuele of levensenergie opgewekt wordt. Hoe hier al je gevoelens, emoties, energieën, intenties en gedachten sterker door worden. Je hebt voldoende kennis gemaakt met het sacrale, helende werk.

Het Mystieke Pad neemt je een stap verder. Hier mag jij de helende kracht gaan ervaren van sacraal aan te raken. Wat doet het met jou als jij mag aanraken? Op een respectvolle manier leer je hoe je het vrouwelijke eervol aanraakt, en dat het mannelijke meer dienstbaar kan zijn binnen deze verbindende dynamiek. Beiden zijn we in contact met ons eigen lijf, hart, energie, en met elkaar. Enkel de ervaring zelf staat centraal en het aanwezig zijn bij alles wat je voelt. Langzaam is hier het juiste ritme.

Dit is het pad naar sacrale Heelheid. Over het heilige in jezelf, de verbinding met je ziel en het alwetende.

De seksuele of levensenergie wordt hier gebruikt om te ontdekken waar al jou zintuigen door aan gaan staan. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat jij wel en niet fijn vindt, waar je grenzen liggen, maar ook wat je wel en niet aan de ander kan/mag geven. Hoe meer je over jezelf  te weten komt, hoe dichter je bij je pure diepste laag (je kern) aankomt. Van daaruit kan je diepere connecties met anderen aangaan.

Wanneer jij je eigen lichaam ontdekt, dieper mag voelen, dieper ermee mag verbinden, ontstaat er een diep contact met je innerlijk wezen. En heel belangrijk: vanuit veiligheid.

Je gaat veiligheid in jezelf ervaren, liefde in jezelf ervaren, ervaren dat jij zelf een bron van liefde bent. Durf jij jezelf te openen, je kwetsbaarheid te laten zien en daarover te praten? Enkel dan kan jouw relatie met jezelf en de ander naar een diepere laag en verbinding gaan.

Je neemt de verantwoording in eigen handen en leert jezelf beter kennen. Je komt onbewuste conditioneringen, zoals schaamte tegen in jezelf. Zonder een vaste bestemming te hebben, leer je jezelf op zoveel meer lagen kennen. 

Om op een dieper niveau intimiteit te kunnen ervaren, moet je je hart kunnen openstellen. Intimiteit is mooi, zacht en zwoel, maar ook een ervaring die je kwetsbaar maakt.

Je laat je niet leiden door lust, maar gaat bewust om met je energie. Het gaat om het ervaren van genot, intimiteit en het openen van je hart in alle veiligheid. Op Het Mystieke Pad leer je emotioneel, energetische en spiritueel met jezelf en de ander te verbinden.

Het Mystieke Pad is een weg naar zelfontwikkeling en transformatie van bewustzijn. Je leert het uiterste vermogen tot aanwezigheid, zelf verantwoordelijkheid nemen voor je emoties, uitspreken wat er in jou gebeurt.

Het is een pad waar je uitkomt bij de schittering van je hart, om zo nog vrijer door het leven te gaan.

Het Mystieke Pad maakt dat je je bewust wordt van de energetische uitwisseling, het energieveld van jezelf en de ander, de chakra's. Je voelt niet alleen je lichaam, ook je licht en je ziel. Dit kan bekomen door te vertragen en gebruik te maken van al je zintuigen, bewuste adem, je stem, aanwezigheid, oogcontact, en een constante aftoetsing van wederzijds consent.

 

bottom of page