top of page

Kashmiri massage

200 euro/sessie van 2 uur 

250 euro/sessie van 2.5 uur

 

De Kashmiri massage is niet voor iedereen toegankelijk. Pas wanneer je reeds een sensuele tantra massage hebt ontvangen, of kennis hebt gemaakt met Tantra en gekend bent met het sacrale ritueel van een tantra massage, is deze Kashmiri massage voor jou beschikbaar.

 

Waar de sensuele tantra massage al een sacraal ritueel is, versterken we dit met 200% in de Kashmiri massage. 

Door de positie van gever en ontvanger tijdens de massage, is er een constant lichaamscontact tussen beiden. Hierdoor wordt automatisch body to body massage afgewisseld met de gegeven massagetechnieken.

 

Kashmiri massage begint met een respectvolle begroeting. We zetten onze intenties, sluiten onze veilige ruimte en zuiveren onze energetische lichamen.

Ook je lingam of yoni wordt gemasseerd, tenzij je dit niet wenst.  Prostaatmassage is niet mogelijk.  

 

Net als bij de sensuele massage, is ook hier het belangrijkste doel om via je seksuele energie je levensenergie te activeren. Die helpt je om je vitaler, creatiever en speelser door het leven te gaan. Deze levensenergie stimuleert tevens het zelfhelend vermogen van je lichaam.

 

Tantra massage maakt dat je je gezonder en energieker zal voelen. D.m.v. ademhaling, beweging en geluid is het mogelijk je capaciteit tot full body orgasme te bereiken.

Een full body orgasme kan puur extatisch zijn. Maar vergis je niet. Blokkades worden los geschud. Emoties en onbewuste, onverwerkte zaken kunnen naar de oppervlakte komen. Dit is de helende kracht van tantra massage.

Je hele lijf gaat zinderen, tintelen, alle energiebanen komen vrij. 

Lingam en yoni massage deblokkeren oude trauma's die op intimiteit en seksualiteit zijn komen vast te zitten. Schaamte door opvoeding, negatieve conditionering of slechte ervaringen, (seksuele) trauma's resulteren in een laag zelfbeeld en/of blokkades. Hierdoor ben je niet meer in staat om te genieten van je levensvreugde en je lichaam. 

Allerlei fysieke klachten verminderen doordat we werken op onze onbewuste blokkades, stress reduceren en ons zenuwstelsel ontspant. Hierdoor schudt het lichaam letterlijk alles los wat ons niet langer dient.

Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

Deze massage wordt op een futon gegeven. Zowel ontvanger als gever zijn beiden naakt. Dit maakt dat we gelijkwaardig zijn en ons allebei blootgeven aan de ander. Hierdoor wordt de intimiteit van deze massage versterkt.

bottom of page