5 elementen tantra massage

135 euro / sessie 1,5u

190 euro / sessie 2u

 

In de 5 elementen massage integreren we de elementen aarde, water, lucht en ether. We werken van materie (aarde) naar leegte (ether) en van de onderste chakra’s naar de bovenste.

We bezitten allemaal deze elementen.

De vijf elementen worden één voor één opgewekt door middel van aangepaste massage technieken in combinatie met aangepaste muziek én intentie.

Aarde staat voor alles wat tastbaar is, je fysieke lichaam, een goede gronding of aarding, diep wegzakken in je ademhaling.

Water staat voor je emoties, verwerken van indrukken, vloeiende bewegingen.

Vuur is het element van de wilskracht, creativiteit en moed. Stevige, vurige aanrakingen, vol passie.

Lucht staat voor expressie, passie,  woorden en gedachten. Zachte aanrakingen, kietelen,  blazen.

 

Ether maakt dat je loskomt van je persoonlijkheid. Het is het element van verbinding en integratie met de totaliteit van het leven. Hier wordt het lichaam nog amper aangeraakt en werk ik met de energie vanuit de auralagen.

Het effect van deze massage is verbluffend. Doordat we langzaam en in deze volgorde de vijf elementen in jou lichaam en aura aanraken, opwekken en integreren, gaat je levensenergie helemaal stromen. Je komt in een totale ontspanning en een magische extase die ver voorbij je lichamelijke beleving gaat.

De uitdaging is om de vijf elementen met elkaar te verbinden, zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt.

Misschien ervaar je het ene element als meer aangenaam dan het andere. Dat is normaal. Wie weet mis je wel wat vuur in je leven, ga je dat uit de weg. Dan kan het element vuur en de manier van aanraking tijdens dit gedeelte van de massage als lastig ervaren worden.

De kunst is om je over te geven aan wat er komt, zonder je weerstand groter te maken, en te ervaren wat de beleving met je doet. Wie weet komen er emoties los… alles is welkom. Je bent in een veilige ruimte, onder mijn steeds rustige, compassievolle begeleiding. Ik ben bij je, gedurende de hele reis.  Samen gaan we op pad om jou balans in je hele wezen optimaal op punt te brengen.

Eén of twee van deze elementen zijn vaak meer uitgesproken bij iemand aanwezig dan de anderen. Sommige mensen zijn heel nuchter en down to earth. Deze personen hebben veel aarde element in zich.

Anderen hebben meer water element. Deze mensen zijn heel meegaand en hebben het makkelijk om mee te gaan in de stroom van het leven en de veranderingen die het leven met zich meebrengt.

Vuur mensen hebben vaak veel pit en passie en spreken zich makkelijk uit, in hun mening, in wat ze voelen, wat ze willen. Het zijn meestal passievolle mensen.

Luchtmensen zijn mensen die veel praten, in hun verhalen zitten. Er zal zelden een stilte vallen in een gesprek met luchtmensen. Ze maken veel gebaren en zijn alom aanwezig.

Ether mensen zitten graag in stilte, zijn afwachtend en naar binnen gekeerd. Ze worden niet goed begrepen door anderen doordat hun bovenste chakra’s meer geopend zijn en zij zich in een andere wereld bewegen dan het aardse leven hier.

 

Deze massage wordt op een futon op de grond gegeven. Zowel de ontvanger als de gever zijn beiden naakt. Dit schept een gevoel van gelijkheid. Ook hier geldt de afspraak dat de gever enkel respectvol mag aangeraakt worden.  Indien men wenst kan deze massage uitgebreid worden met een yoni of lingam massage. Dit kan wel enkel in een sessie van 2u.

foto1_edited.jpg