top of page

5 elementen tantra massage

150 euro / sessie 1,5u

200 euro / sessie 2u

 

 

In de 5 elementen massage integreren we de elementen aarde, vuur, water, lucht en ether. We werken van materie (aarde) naar leegte (ether) en van de onderste chakra’s naar de bovenste.

We bezitten allemaal deze elementen.

De vijf elementen worden één voor één opgewekt door middel van aangepaste massage technieken in combinatie met aangepaste muziek én intentie.

Aarde staat voor alles wat tastbaar is, je fysieke lichaam, een goede gronding of aarding, diep wegzakken in je ademhaling.

Water staat voor je emoties, verwerken van indrukken, vloeiende bewegingen.

Vuur is het element van de wilskracht, creativiteit en moed. Stevige, vurige aanrakingen, vol passie.

Lucht staat voor expressie, passie,  woorden en gedachten. Zachte aanrakingen, kietelen,  blazen.

 

Ether maakt dat je loskomt van je persoonlijkheid. Het is het element van verbinding en integratie met de totaliteit van het leven. Hier wordt het lichaam nog amper aangeraakt en werk ik met de energie vanuit de auralagen.

Het effect van deze massage is verbluffend. Doordat we langzaam en in deze volgorde de vijf elementen in jou lichaam en aura aanraken, opwekken en integreren, gaat je levensenergie helemaal stromen. Je komt in een totale ontspanning en een magische extase die ver voorbij je lichamelijke beleving gaat.

De uitdaging is om de vijf elementen met elkaar te verbinden, zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt.

Wie weet komen er emoties los… alles is welkom. Je bent in een veilige ruimte, onder mijn steeds rustige, compassievolle begeleiding. Ik ben bij je, gedurende de hele reis.  Samen gaan we op pad om jou balans in je hele wezen optimaal op punt te brengen.

Deze massage wordt op een futon op de grond gegeven. Zowel de ontvanger als de gever zijn beiden naakt. Dit schept een gevoel van gelijkheid.

bottom of page