top of page
  • Foto van schrijverDaniëlle Verhaegen

Let's rub that duck

Bijgewerkt op: 11 nov.

Veel mannen en vrouwen geloven dat de clitoris de enige sweet spot is bij de vrouw. Het plekje om orgasme te bereiken. (Geloof me, er is nog veel meer te beleven, maar das voor een andere keer.)

Jammer genoeg wordt de clit overprikkeld. Te hard en te snel gestimuleerd. Zo ontstaat een piekorgasme. Kort, krachtig, explosief. Het piekorgasme van de clit is vaak teleurstellend en energie verliezend.

Wat weinig mensen weten, is dat dit kleine plekje (wat onderhuids veel meer is dan het oog kan zien) minstens 10.000 zenuwuiteinden heeft. Een penis heeft er (maar) 4.000!

Deze plekken overstimuleren door harde en snelle bewegingen is dus pure marteling. De zenuwuiteinden gaan zich langzaam maar zeker terugtrekken. Je wordt dus echt letterlijk ongevoelig op die plekken die hypersensitief horen te zijn.

En wat je ook niet ontwikkelt bij snel en hard, is connectie.

Connectie ontstaat met langzaam en zacht. Dan ben je echt met jezelf en de ander in contact. Pas dan kan je gaan uitwisselen. Is dit fijn? Vind je dat lekker?

Orgasmes worden trouwens veel intenser met lang en langzaam.

Een vrouw heeft 25 tot 45 min nodig om helemaal opgewonden te zijn, helemaal klaar voor penetratie. Want de hele clitoris, dus niet enkel dat kleine knopje wat zichtbaar is, maar het hele orgaan, zoals hier op de foto, zwelt op bij opwinding. Jawel, ook vrouwen hebben erectiel weefsel. M.a.w. de clit krijgt een erectie. Alleen gebeurt dit in stapjes.

Dus neem aub je tijd. Laat die bloem tussen haar dijen op haar eigen tempo openbloeien. Laat haar helemaal vol lopen met bloed, zodat ze een mooi rode kleur heeft, heerlijk opgezwollen, warm, nat. Geef haar tijd. Geef haar zachtheid. Geef haar veiligheid. Maak connectie. En voel hoe ze zich langzaam, stap voor stap, helemaal voor je opent. Haar hart, haar buik, haar seks. Haar hele lichaam. Haar hele wezen.

Maar neem je tijd en communiceer. Bevraag. Wees niet bang. Wees oprecht.

Wees jezelf.


*Wil je meer inzicht hoe je een vrouw helemaal opgewonden maakt?

Of ben je een vrouw en wil je zelf op ontdekking naar je volle seksuele potentieel?


Ik neem je graag mee in de magische wereld van het vrouwelijke lichaam.

Maak een afspraak

0473/593738*66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Misbruik

bottom of page