top of page

Sensitieve massage sessie

 

200 euro/sessie van 2 uur

250 euro/sessie van 2,5 uur 

 De sensitieve massage brengt harmonie in lichaam, geest, emoties en ziel. Hierdoor ontstaat een diepe verbinding met jezelf.

Bewust en liefdevol contact geeft je lichaam de aandacht die het nodig heeft, waardoor je je waardevol, vervuld en versterkt voelt. 

Deze tantrisch-sjamanistische sessie is helend voor lichaam en ziel. 

Mijn benadering is gebaseerd op diepe verbinding, met volledige aandacht voor jou. Als ontvanger zet jij je in met bewuste ademhaling, zodat je in diepere lagen van jezelf kan zakken. 

Het doel van deze sessie is genezing.  Het helen van verdriet, eenzaamheid, angsten, trauma, en allerlei andere emoties die ons belasten.

Lingam en yoni  (intieme lichaamsdelen) kunnen ook worden behandeld. Dit is echter geen must, en is steeds afhankelijk van de sessie en wat er zich op dat moment aandient.

Dit gaat niet over seks en is geen erotische massage. Ook gaat dit niet over het opwekken van seksuele verlangens of het invullen van gemis aan dit soort aanrakingen in je dagelijks leven.

Waar dit wel over gaat, is om ontspanning te brengen in dit gebied. Stress, blokkades, herinneringen worden vrijgemaakt. Heel veel onderdrukte schuld en schaamte zitten opgeslagen in onze genitaliën en het perineum.

Prostaatmassage is mogelijk. Op deze plek zitten ook vaak blokkades die met zachtheid worden aangeraakt.

Ontspanning helpt het lichaam zijn pantser af te leggen, zodat je in contact komt met je essentie, je ware zelf, en je creatieve kracht.

Ik combineer technieken uit mijn massage opleidingen, alsook de-armouring en energetische healing.

 

We gebruiken ademhaling, beweging en geluid om ons lichaam in volledige expressie te laten gaan en zo blokkades te bevrijden.

Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

Deze massage wordt op een futon gegeven. Om duidelijk te maken dat u ontvangt, en ik geef, hou ik mijn topje en slip aan. 

Heb je een heldere intentie waarmee je aan de slag wil? Kies je ervoor om een diepe innerlijke reis te maken, om zowel je schaduw als je licht te ontmoeten? Wil je jezelf omarmen met al wat er is? Neem jij 100% verantwoordelijkheid voor het creëren van je eigen leven?

Dan is deze sessie iets voor jou.

Als je op zoek bent naar een passieve massage, of opvulling van een leegte aan intimiteit, dan kan ik niets voor jou betekenen.

bottom of page