top of page

Sensuele tantra massage

150 euro/sessie van 1,5 uur

200 euro/sessie van 2 uur 

 

Een tantra massage is een sacraal ritueel. We maken een reis. Deze begint met een respectvolle begroeting. We bespreken onze intenties en delen onze grenzen.

De tantra massage is een sensuele massage. Je hele lichaam wordt aangeraakt. Afwisselend zachte, strelende en sterke, knedende massagetechnieken worden hierbij gebruikt. Geen enkel plekje van je lichaam blijft onberoerd. Je zakt heerlijk weg in diepe overgave. 

Ook je lingam of yoni wordt gemasseerd, tenzij je dit niet wenst.  Prostaatmassage is mogelijk vanaf een sessie van 2u. Het belangrijkste doel van deze massage is om via je seksuele energie je levensenergie te activeren. Die helpt je om je vitaler, creatiever en speelser door het leven te gaan. Deze levensenergie stimuleert tevens het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Tantra massage maakt dat je je gezonder en energieker zal voelen. D.m.v. ademhaling, beweging en geluid is het mogelijk je capaciteit tot full body orgasme te bereiken.

Een full body orgasme kan puur extatisch zijn. Maar vergis je niet. Blokkades worden los geschud. Emoties en onbewuste, onverwerkte zaken kunnen naar de oppervlakte komen. Dit is de helende kracht van tantra massage.

Je hele lijf gaat zinderen, tintelen, alle energiebanen komen vrij. 

Lingam en yoni massage deblokkeren oude trauma's die op intimiteit en seksualiteit zijn komen vast te zitten. Schaamte door opvoeding, negatieve conditionering of slechte ervaringen, (seksuele) trauma's resulteren in een laag zelfbeeld en/of blokkades.  Hierdoor ben je niet meer in staat om te genieten van je levensvreugde en je lichaam. 

Allerlei fysieke, emotionele en psychische klachten kunnen verminderen doordat we werken op onze onbewuste blokkades, stress reduceren en ons zenuwstelsel ontspant. Hierdoor schudt het lichaam letterlijk alles los wat ons niet langer dient.

Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

Deze massage wordt op een futon gegeven. Zowel ontvanger als gever zijn beiden naakt. Dit maakt dat we gelijkwaardig zijn en ons allebei blootgeven aan de ander. Hierdoor wordt de intimiteit van deze massage versterkt.

bottom of page