fotoshoot.20.jpg

Sensuele tantra massage

135 euro/sessie van 1,5 uur

190 euro/sessie van 2 uur 

 

Een tantra massage is een sacraal ritueel. We maken een reis. Deze begint met een respectvolle begroeting. We zetten onze intenties, sluiten onze veilige ruimte en zuiveren onze energetische lichamen.

De tantra massage is een sensuele massage. Lichaamscontact tussen gever en nemer zijn een constante. Je hele lichaam wordt aangeraakt. Afwisselend zachte, strelende en sterke, knedende massagetechnieken worden hierbij gebruikt. Geen enkel plekje van je lichaam blijft onberoerd. Je zakt heerlijk weg in diepe overgave. 

Ook je lingam of yoni wordt gemasseerd, tenzij je dit niet wenst.  Prostaatmassge is eventueel ook mogelijk. Het belangrijkste doel van deze massage is om je seksuele energie door je hele lichaam te laten stromen. Zo wordt seksuele energie omgezet in levensenergie. Die helpt je om je vitaler, creatiever en speelser door het leven te gaan. Deze levensenergie stimuleert tevens het zelfhelend vermogen van je lichaam.

 

Tantra massage maakt dat je je gezonder en energieker zal voelen. We werken hier dus NIET naar een ejaculatie, maar naar een full body orgasme. D.m.v. ademhaling, beweging en geluid is het mogelijk je capaciteit tot full body orgasme te bekomen en vergroten.

Je hele lijf gaat zinderen, tintelen, alle energiebanen komen vrij. 

 

Lingam en yoni massage deblokkeren oude trauma's die op seksualiteit en intimiteit zijn komen vast te zitten. Seksuele trauma's, schaamte door opvoeding, negatieve conditionering of slechte ervaringen resulteren in een laag zelfbeeld en/of seksuele blokkades. Hierdoor ben je niet meer in staat om te genieten van je lichaam en je levensvreugde. 

 

Klachten zoals impotentie, vroegtijdig ejaculeren, verminderde gevoeligheid, en voor vrouwen gebrek aan zin in seks, niet ervaren van orgasmes, pijn tijdens seks, ... kunnen oplossen of reduceren.

De lingam en yoni massage die hier worden aangeboden zijn professionele, diep genezende, verjongende en herstellende therapiën. Dus geen erotische seksuele dienst, met klassieke happy ending. Bij aanvang van elke massage bespreken we kort wat je wensen en intenties zijn. 

Ik werk met "one way touch". Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

Deze massage wordt op een futon gegeven. Zowel ontvanger als gever zijn beiden naakt. Dit maakt dat we gelijkwaardig zijn en ons allebei blootgeven aan de ander. Hierdoor wordt de intimiteit van deze massage versterkt. Duidelijke afspraken zijn wel van belang. Er worden geen seksuele aanrakingen naar de gever geduld. Als dit toch gebeurt, stopt de massage onmiddelijk, zonder enige terugbetaling van de afgesproken prijs.