Mijn naam is  Danielle. mama van twee prachtige kids.

Ik ben hoogsensitief en heldervoelend.

 

 

 

 

Zelfreflectie, oprechtheid, integriteit, inlevingsvermogen. 

Maar ook creativiteit, speelsheid, verbinding en maturiteit zijn waarden die als een leidraad doorheen mijn leven lopen.

Mijn persoonlijke reis bracht me van hoofd, naar hart, naar buik. 

Het was en is nog steeds een reis doorheen alle lagen van het bestaan.

Vooral de diepste dals brachten me de mooiste transformaties. 

Zij leerden me door te zetten, positief te kijken, verantwoordelijkheid te nemen over mijn leven. Elke dag opnieuw kies ik ervoor om authentiek en autonoom te leven. Ik ben respectvol naar mezelf en de ander.  Het steeds verder groeien in bewustwording is voor mij een belangijk doel.

Connecteren met mijn medemens vanuit onze diepte is waar ik intens gelukkig van word. Zonder oordeel. Voor mij is dat de grootste eer; iemands sensitiviteit mogen ontmoeten. 

Van harte heet ik je welkom. 

                
 

 

Opleidingen: 

 

Hatha yoga teacher training; EFT; kindercoach; kinderyoga. 

Tantra 1 - Agama, weekend with Sasha Cobra; tantra weekend - Wild Tantra;

2 tantra weekends - Tantra is Love

Opleiding zorgkundige, kraamzorgkundige aan huis


 

Massageopleidingen:
Zweedse oliemassage, Hot Stone massage; Chinese buikmassage; Japanse hoofdmassage; Tibetaanse massag;, Ayurvedische massage; Kruidenstempel massage; Thaise massage; Voetreflexologie;
Healing Love Tao massage; Sensual Touch, de kunst van de tantrische massage; prostaatmassage,
5 elementen massage; Gaia Method de-armouring.
 
 
Healing methodes:
Reiki Master; Jassentechniek; White Time Healing; Scan healing
REVIEWS
"Enkele weken terug heb ik een sessie ondergaan bij Oshun, een echte aanrader.
Danielle stelt je meteen op je gemak, na een korte introductie en uitleg is het echt genieten. Je krijgt instant een vertrouwd gevoel, een connectie die niet enkel tijdens maar ook na de sessie blijft nazinderen. De massage heeft zo'n deugd gedaan, dat deze zowel fysiek maar ook mentaal tot rust brengt en verdrongen emoties losmaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen en hoop zelf snel terug te kunnen want het is zalig genieten."
JD - Vosselaar
"Bij aankomst was ik wel licht zenuwachtig omdat ik nog niet goed wist waar me aan te verwachten. Maar Danielle is een respectvolle, mooie en warme vrouw, die me onmiddellijk op mijn gemak stelde. In een huiselijke en sfeervolle omgeving is het volop genieten van haar gouden handen en lichaam. Ze gaf me het gevoel niet zomaar een klant te zijn en eens in de massage kon ik niet anders dan me helemaal aan haar over te geven. Heerlijk van begin tot het einde en zelfs erna nog nagenoten! Zeker voor herhaling vatbaar! "
Anoniem - Antwerpen
"Het was eerder deze maand een heel fijne tantra ervaring met een erg tactvolle en inlevende therapeute! Ook al was het de eerste kennismaking, het voelde meteen vertrouwd aan! Ik kijk dus reeds uit naar een volgende keer."
E. - Tunrhout
274636346_10160701466968514_4545277580103182971_n_edited.jpg