top of page

 

 

 

 

Sensuele massage sessie

 

200 euro/sessie van 2 uur

250 euro/sessie van 2,5 uur 

300 euro/sessie van 3 uur

 

De sensuele massage brengt harmonie in lichaam, geest, emoties en ziel. Hierdoor ontstaat een diepe verbinding met jezelf.

Bewust en liefdevol contact geeft je lichaam de aandacht die het nodig heeft, waardoor je je waardevol, vervuld en versterkt voelt. 

Deze tantrische massage is helend voor lichaam en ziel. 

Mijn benadering is gebaseerd op diepe verbinding, met volledige aandacht voor jou. Als ontvanger zet jij je in met bewuste ademhaling, zodat je in diepere lagen van jezelf kan zakken. 

Stress, blokkades, herinneringen worden vrijgemaakt. Heel veel onderdrukte schuld en schaamte zitten opgeslagen in onze genitaliën en het perineum.

Ontspanning helpt het lichaam zijn pantser af te leggen, zodat je in contact komt met je essentie, je ware zelf, en je creatieve kracht.

Je intieme lichaamsdelen kunnen ook worden aangeraakt. Dit is echter steeds afhankelijk van de sessie en wat er zich op dat moment aandient. Ik werk met de levensenergie die huist in je buik en bekken. Deze energie is je oerkracht, je bestaansrecht. Werken vanuit tantrische visie betekent, in het moment, met liefdevolle aandacht en zonder doel (geen hoogtepunt).

Prostaatmassage is mogelijk. Op deze plek zitten ook vaak blokkades die met zachtheid worden aangeraakt.

Boek een Sensuele massage sessie

 

bottom of page