top of page
Dandelion Fields_edited_edited.jpg

 

"De vriendelijkste mensen zijn niet zo geboren, ze zijn gevormd. Zij zijn diegenen die zichzelf uit het donker  hebben uitgegraven, die gevochten hebben om elk verlies om te zetten in een levensles. 

De vriendelijkste mensen bestaan niet gewoon, ze kiezen ervoor om te verzachten waar de omstandigheden getracht hebben hen te verharden.

Zij kiezen ervoor om  in het goede te geloven,  omdat zij hebben ervaren dat compassie zo belangrijk is.

Zij hebben uit eigen ervaring geleerd waarom tederheid zo belangrijk is in deze wereld."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is  Danielle. mama van twee prachtige kids.

Ik ben hoogsensitief en heldervoelend.

 

Zelfreflectie, oprechtheid, integriteit, inlevingsvermogen, verbinding en maturiteit zijn waarden die als

een leidraad doorheen mijn leven lopen.

Mijn persoonlijke reis bracht me van hoofd, naar hart, naar buik. Het was en is nog steeds een reis doorheen alle lagen van het bestaan. Vooral de diepste dals brachten me de mooiste transformaties. 

Zij leerden me door te zetten, positief te kijken, verantwoordelijkheid te nemen over mijn leven.

Elke dag opnieuw kies ik ervoor om authentiek en autonoom te leven. Ik ben respectvol naar mezelf en de ander.  Het steeds verder groeien in bewustwording is voor mij een belangrijk doel.

Connecteren met mijn medemens vanuit onze diepte is waar ik intens gelukkig van word. Zonder oordeel. Voor mij is dat de grootste eer; iemands authenticiteit mogen ontmoeten. 

Visie

De wijsheid van je lichaam is voor mij van onmiskenbaar belang. Het lichaam heeft een geheugen. Het kent zijn oorspronkelijke staat, van toen er nog geen stress of blokkades waren. Via aanraking komen we terug naar deze blauwdruk.  Aanraking is een basisbehoefte. Jammer genoeg krijgt ons lichaam te weinig aandacht. Nochtans is aanraking de beste manier om ons stressgehalte te reduceren. Bij aanraking komt het gelukshormoon oxytocine vrij. Het geeft een gevoel van vertrouwen en verbondenheid, omdat het stress vermindert en rust brengt.

Wanneer onze lagen van stress en blokkades langzaam wegtrillen, komen we in contact met onze vrije orgastische relfex. Dit is een opladende, slingerende slangenbeweging die doorheen je hele lichaam gaat.  Dit is niet hetzelfde als de samentrekkende contracties bij een ontladend orgasme. Vaak kennen mensen enkel de seksuele ontlading om hun lichamelijke spanningen kwijt te raken. Dit heeft echter een kort, oppervlakkig effect, terwijl het tantrisch orgasme, of full body orgasme, een veel langer en efficiënter effect heeft.

Hier begint het pad van heling.

Oshun

 

Oshun is de Godin van de zoete wateren. Ze verschijnt in je leven en ze nodigt je uit je sensualiteit te herinneren en eer aan te doen. Je heelheid wordt gevoed door aandacht en tijd te besteden aan je lichaam, door je zintuigen en je sensualiteit te respecteren en de ruimte te geven. Oshun komt je vertellen dat het tijd is voor sensualiteit. Ze nodigt je uit haar voorbeeld te volgen. Daarnaast wordt Oshun beschouwd als genezer van de zieken, brenger van zang, muziek en dans, alsook van voorspoed, vruchtbaarheid en waarzeggerij.

 

Van harte heet ik je welkom. 

                
 

Opleidingen

Hatha yoga teacher training; EFT; kindercoach; kinderyoga. 

Tantra 1 - Agama, weekend with Sasha Cobra; tantra weekend - Wild Tantra;

2 tantra weekends - Tantra is Love

Opleiding zorgkundige, kraamzorgkundige

 

Massage opleidingen
Sensual Touch, de kunst van de tantrische massage; prostaatmassage,
5 elementen massage; Gaia Method body de-armouring; sexual healing and de-armouring; Kashmiri massage, Zweedse oliemassage; Hot Stone massage; Chinese buikmassage; Japanse hoofdmassage; Tibetaanse massage; Ayurvedische massage; Kruidenstempel massage; Thaise massage; Voetreflexologie; Healing Love Tao massage;
 
 
Healing methodes
Reiki Master; Jassentechniek; White Time healing; Scan healing
bottom of page