top of page
20240105_085824_edited.png

 

 

 

 

Kashmiri massage sessie

 

200 euro/sessie van 2 uur 

250 euro/sessie van 2.5 uur

 

De Kashmiri massage sessie is niet voor iedereen toegankelijk. Pas wanneer je reeds enkele sensuele massage sessies bij mij hebt ontvangen is deze sessie voor jou beschikbaar.

De Kashmiri massage is een  intieme ervaring, waarbij de ontvanger zich letterlijk in de schoot van de gever bevindt. Dit creëert een gevoel van diepe geborgenheid. 

De zachte, bedachtzame aanrakingen tijdens de massage versterken dit gevoel en laten je diep wegzinken in het ontvangen. Je lichaam ontspant volledig, en je ervaart een ongekende mate van veiligheid. Het is een moment waarop je ziel wordt aangeraakt.

Dankzij deze gevoelens van veiligheid en diepe ontspanning worden de diepere lagen van pijn, verdriet, trauma, eenzaamheid en andere geblokkeerde emoties aangeraakt. 

Het is hier dat genezing plaatsvindt. Je emoties zijn welkom en krijgen ruimte om volledig tot uiting te komen. Je bent hier volledig en onvoorwaardelijk welkom. Een tantramassage is helend voor lichaam en ziel. 

Mijn benadering is gebaseerd op diepe verbinding, met volledige aandacht voor jou. 

 Als ontvanger zet jij je in met bewuste ademhaling, zodat je in diepere lagen van jezelf kan zakken. 

Het doel van deze sessie is genezing.  Het helen van verdriet, eenzaamheid, angsten, trauma, en allerlei andere emoties die ons belasten.

Lingam en yoni  (intieme lichaamsdelen) kunnen ook worden behandeld. Dit is echter geen must, en is steeds afhankelijk van de sessie en wat er zich op dat moment aandient.

Dit gaat niet over seks en is geen erotische massage. Ook gaat dit niet over het opwekken van seksuele verlangens of het invullen van gemis aan dit soort aanrakingen in je dagelijks leven.

Waar dit wel over gaat, is om ontspanning te brengen in dit gebied. Stress, blokkades, herinneringen worden vrijgemaakt. Heel veel onderdrukte schuld en schaamte zitten opgeslagen in onze genitaliën en het perineum.

Prostaatmassage is mogelijk. Op deze plek zitten ook vaak blokkades die met zachtheid worden aangeraakt.

Ontspanning helpt het lichaam zijn pantser af te leggen, zodat je in contact komt met je essentie, je ware zelf, en je creatieve kracht.

Ik combineer technieken uit mijn massage opleidingen, alsook de-armouring en energetische healing.

We gebruiken ademhaling, beweging en geluid om ons lichaam in volledige expressie te laten gaan en zo blokkades te bevrijden.

Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

Deze massage wordt op een futon gegeven. Om duidelijk te maken dat u ontvangt, en ik geef, hou ik mijn topje en slip aan. 

bottom of page