top of page
20240620_124050_edited.jpg
"Als magie een combinatie is van deskundigheid, veiligheid en diep mens zijn is een sessie bij Danielle een schoolvoorbeeld van magie van de hoogste plank. Danielle's helende aanwezigheid en aanraking, brachten mij naar ongeheelde plekken diepe pijn, en waarvan ik nu weken later nog steeds kan voelen dat er heling heeft plaats gevonden . Het is sindsdien veel makkelijk om op een zachte manier bij mezelf te blijven en grenzen aan te geven (ipv in boosheid) nu ik die stukken die "niet van mij" waren heb kunnen loslaten. Een van de krachtigere ervaringen die ik ooit heb mogen ontvangen.

Katrien Rommens

***

"Ik wil je graag met heel mijn hart bedanken voor de fijne massage (incl. gesprek) die ik van jou kreeg. Voor mij zonder twijfel één van de meeste memorabele momenten van mijn leven tot nu toe.

Het was een wondermooie eerste trip van een reis waarvan we nog niet weten waar die ons brengen zal en hoelang die zal duren. Maar ik zal elke oneffenheid op het pad met veel liefde omarmen.

Bedankt ook voor dat mooie compliment, maar da’s volledig wederzijds: jij bent ook een zeer mooi en warm mens Danielle 😊 dankjewel!

Er zijn nadien thuis nog redelijk wat tranen gevloeid (en dat zullen niet de laatste zijn) maar het waren tranen van geluk."

Joël

 
***
"We zijn ondertussen een week verder en het is nog steeds feest in mijn lijf. Ik straal. Mijn behandelingen zijn rustiger, krachtiger en gaan precies dieper, er is meer resonantie met het andere lijfje. Dus eigenlijk zijn die mensen ook dankbaar. Energetisch is het net of Danielle aanwezig blijft, blijft opvolgen. Heel bijzonder."
Jowan, coach en lichaamswerker, Diksmuide
***
"Na lang twijfelen heb ik een jaar geleden dan toch de stap gezet om een afspraak te maken bij Danielle.
Na 3 opnames in de psychiatrie voor PTSS, waar ik niet verder werd geholpen, voelde ik dat ik een andere weg moest ingaan. De eerste afspraak was ik heel zenuwachtig, maar dit bleek voor niets nodig.
Danielle stelde me meteen op m'n gemak en maakte me meteen duidelijk dat we dit stap voor stap gingen doen. Dit voelde heel fijn.
Naar mate de sessies vorderden, voelde ik steeds meer veiligheid. Ik voelde me gezien en gehoord. M'n verhaal werd niet in twijfel getrokken.
We werken nog steeds stap voor stap.
Danielle voelt perfect aan wat passend is voor iedere sessie die we hebben. Mijn lichaam gaat steeds meer in ontspanning.
Desalniettemin is het hard werken. Deze sessies laten me veel zien en voelen. Het komt allemaal los tijdens deze sessies. Het is zwaar, maar Danielle is er op die momenten om me erdoor te helpen. Haar aanwezigheid maakt dat ik ernaar durf te kijken, dat ik durf te voelen, durf te wenen.
Zo blij dat ik deze stap uiteindelijk toch heb genomen."
N.S. - Antwerpen
***
Ik ben afgelopen week bij Danielle geweest voor een sensitieve massage sessie. Ik was wel een beetje zenuwachtig bij binnenkomst, maar dat was al snel voorbij. Danielle nam me mee naar de massage ruimte waar het heerlijk warm was, en stelde me meteen gerust, en ik voelde me ook gelijk thuis. In het kort vertelde ik me hoe ik me voelde, en dat was al heel wat voor mij, ben een gesloten persoon. Tijdens de sessie kwam ik helemaal tot rust, voelde me heerlijk en er vielen toch wel wat zware blokken van me af. Ik kon me ook helemaal aan haar overgeven. Het was een heerlijke ervaring vanaf het begin tot het einde. Ook gaf het me nog dagen een heerlijk en tevreden gevoel. Zeker ga ik in het nieuwe jaar weer terug, het voelt als een kado.
 
Toon de Bruijn uit Brabant (NL)
***
"Enkele weken terug heb ik een sessie ondergaan bij Oshun, een echte aanrader.
Danielle stelt je meteen op je gemak, na een korte introductie en uitleg is het echt genieten. Je krijgt instant een vertrouwd gevoel, een connectie die niet enkel tijdens maar ook na de sessie blijft nazinderen. De massage heeft zo'n deugd gedaan, dat deze zowel fysiek maar ook mentaal tot rust brengt en verdrongen emoties losmaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen en hoop zelf snel terug te kunnen want het is zalig genieten."
JD - Vosselaar
***
"Het was eerder deze maand een heel fijne tantra ervaring met een erg tactvolle en inlevende therapeute! Ook al was het de eerste kennismaking, het voelde meteen vertrouwd aan! Ik kijk dus reeds uit naar een volgende keer."
E. - Turnhout
***

Danielle heeft me heel erg geholpen bij mijn eigen gevoel te komen. Waar ik voorheen heel erg kon blijven hangen in mijn eigen gedachten en overtuigingen, voel ik me nu vrij en in contact met mezelf. Ik heb bij Danielle een afspraak gemaakt voor een Tantra massage, dat is iets dat ik van te voren toch wel een beetje spannend vond. Toen het eenmaal zover was, heeft zij me rustig in het proces meegenomen, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Ik ben nog nooit in zo'n diepe staat van ontspanning geweest. Ik heb erg genoten van de fijne, rustgevende massage. Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en me heel erg geholpen weer te gaan voelen. Voelen wat ik fijn vind, voelen wat ik belangrijk vind en voelen wat er eigenlijk niet toe doet. Hierdoor kan ik nu veel meer volgens mijn intuïtie en gevoel leven in plaats van mijn gedachten over hoe iets zou moeten zijn. En ik ben haar daar ook enorm dankbaar voor!

Anoniem, Nederland

***

"Op latere leeftijd therapeutische tantra mogen ontdekken. Dit was voor mij een echte openbaring en een enorme verrijking. Als hypersensitief persoon is deze ervaring des te intenser. Deze tantra staat mijlenver van de zogezegde tantra, aangeboden in de erotische massagesalons. Tantra is een alomvattende ervaring, ingesteldheid, levenswijze. Het is in eerste instantie het eigen lichaam ontdekken; de kracht van de liefdevolle aanraking, de connectie van de ziel, de sensatie van stromen van de seksuele energie doorheen het ganse lichaam. Het leren omgaan met, en het beheersen van deze sacrale energie. Het is jezelf liefhebben, maar evenzeer de ander, onvoorwaardelijk en zonder verwachtingen. Het is ook vertragen, momenten nemen voor jezelf, momenten inlassen van bezinning, mediatie. Eveneens ballast over boord smijten. Je gaat uiteindelijk veel bewuster leven. Het is liefhebben in de breedste zin van het woord.

​​

Mijn ervaringen bij Danielle:

Na elders stappen te hebben gezet en diverse aanpakken van Tantra te hebben ervaren, uiteindelijk  bij Danielle terechtgekomen. Bij de eerste sessie werd afgestemd naar behoeftes en verwachtingen. Ook de grenzen werden afgebakend. Bij aanvang moet natuurlijk de schroom wat overwonnen worden, maar bij Danielle gebeurt dit ongedwongen, spontaan. Men voelt zich meteen op zijn gemak.

 Je voelt als het ware reeds de uitwisseling van energie. Eenmaal de massage van start gaat is het puur genieten. Je voelt dat Danielle het vanuit haar hart doet! De aanrakingen zijn zacht en liefdevol. Bij momenten oogcontact, wat de connectie dieper, intenser, intiemer maakt. De energie gaat ongelooflijk stromen. Je laat alles los,  je bent er,  je lichaam is er,  en je mag dit tonen en laten blijken. Danielle kan dit gevoel weten aan te houden en laat je naar het einde toe  geleidelijk aan terug landen. Je lichaam, de energie zindert nog na. Bij mij werkt de sessie langere tijd door; het goed  gevoel, het stromen van de sacrale energie.

Wat de sessies bij Danielle voor mij zo uniek maken, zijn de zachte en liefdevolle aanpak, de intimiteit en de connectie welke er tot stand komt . Ik voel het een beetje als thuiskomen, elkaar verstaan. In een ongedwongen sfeer en op eigen ritme."

Anoniem, Gent

bottom of page