top of page
20240105_090458_edited.jpg

 

 

 

 

 

 

Tantric dearmouring sessie

 

200 euro/sessie van 2 uur

250 euro/sessie van 2,5 uur 

 

 

 

 Dearmouring, letterlijk vertaald ontharnassen, is het verwijderen van het emotionele en fysieke harnas dat we doorheen ons leven hebben verzamelt. Elke emotionele en stressvolle situatie wordt door ons lichaam opgeslagen als een verkramping. Deze pijn zit opgeslagen in ons pijnlichaam. Doordat deze plekjes worden aangeraakt, terwijl jij erdoor heen ademt en beweegt, lost de blokkade op, waarna je lichaam ontspant en integreert.  Bij een tantrische dearmouring gaat de aandacht naar de knoopjes, blokkades en pijnplekjes in je lichaam. Dit werkt op fysiek (verkramping), emotioneel (trauma, burn-out, stress, depressie) en energetisch (levensenergie, seksualiteit) niveau. 

Armour wordt aangemaakt om onze pijn te bedekken, en heeft ons zenuwstelsel opgeslagen in de diepere lagen van ons systeem.

Tijdens een tantric dearmouring maak ik gebruik van zachte, liefdevolle aanraking, om zo de fysieke en emotionele pijn die wordt blootgelegd, te verzachten. Wanneer pijn en genot samen worden gevoegd, kan een diepe ontlading plaatsvinden.

Mijn benadering is gebaseerd op diepe verbinding, met volledige aandacht voor jou. Als ontvanger zet jij je in met bewuste ademhaling, zodat je in diepere lagen van jezelf kan zakken. 

Het doel van deze sessie is genezing.  Het helen van verdriet, eenzaamheid, angsten, trauma, en allerlei andere emoties die ons belasten.

Lingam en yoni  (intieme lichaamsdelen) kunnen ook worden behandeld. Dit is echter geen must, en is steeds afhankelijk van de sessie en wat er zich op dat moment aandient. Interne dearmouring is zeer krachtig op energetisch vlak. Het verwijdert energie na onbewuste, te harde seks, door misbruik en andere redenen.

Interne dearmouring kan in de keel, de yoni, de lingam en anus.

Het diepste trauma bevindt zich meestal in het heupgebied en rond de billen. Deze spieren zijn van binnenuit makkelijker bereikbaar.

Het doel is om ontspanning te brengen in dit gebied en je hele lichaam. Stress, blokkades, herinneringen worden vrijgemaakt. Heel veel onderdrukte schuld en schaamte zitten opgeslagen in onze genitaliën en het perineum.

 

We gebruiken ademhaling, beweging en geluid om ons lichaam in volledige expressie te laten gaan en zo blokkades te bevrijden.

Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

Deze massage wordt op een futon gegeven. Om duidelijk te maken dat u ontvangt, en ik geef, hou ik mijn topje en slip aan. 

bottom of page